RKGSV strikt Pierre van den Eeden als nieuwe hoofdtrainer

Onlangs werd bekendgemaakt dat Pierre van den Eeden na zeven seizoenen Geldrop het stokje gaat overdragen. De 63-jarige oefenmeester gaat, misschien enigszins verrassend, komend seizoen aan de slag bij RKGSV. Na een paar goede gesprekken met het bestuur van RKGSV zijn beide partijen het eens geworden over een samenwerking.

Van den Eeden die eerder aangaf te stoppen bij Geldrop vindt het zelf helemaal geen verrassing dat hij naar Gerwen verkast. ‘Ik woon zelf in Nuenen en Gerwen valt onder Nuenen. Ik ken zoveel mensen in Gerwen en al jaren vragen ze aan mij, wanneer kom jij onderhand eens naar Gerwen. Steeds heb ik gezegd dat dit nog een keer ging gebeuren en nu is het zover. Het lijkt me superleuk om als laatste klus in je eigen dorp te eindigen.’ aldus van den Eeden.

‘Na enkele gesprekken werd me duidelijk dat het beeld dat ik van deze club heb volledig klopt met de werkelijkheid en wat ik zoek in het amateurvoetbal.
Enthousiaste mensen, spelers die nog beter willen worden en zondags vol voor de overwinning gaan en daarbuiten binding en gezelligheid hebben. Het niveau maakt dan niet zo heel veel uit, wat heb je ervoor over en wat wil je als groep bereiken daar gaat het toch om, en dat gevoel is er bij Gerwen. Ik weet zeker dat we er een mooi en gezellig seizoen van gaan maken. En ik kan mooi op de fiets blijven gaan en het blijft groen-wit haha.’

Peer Kamsma (voorzitter RKGSV): “Het gevoel was meteen goed na het eerste gesprek, wij als bestuur waren enorm enthousiast met de kans om een trainer van zijn kaliber binnen te halen. Toen we merkte dat Pierre net zo enthousiast was zijn we er vol voor gegaan en zie hier het resultaat. In onze ogen is hij een echte people-manager met enorm veel ervaring, met name het zoeken van de perfecte balans tussen sfeer en presteren sluit bij ons aan als club.”

 


Overig nieuws

Sterk Gerwen nog genadig voor koploper Unitas

25-03-2024

Onder het toezien van vele...

Topschutter jaagt na gewonnen topper tegen Unitas

25-03-2024

In de eerste helft twee opgelegde kansen...

Ontknoping 4e klasse E ongekend spannend

22-03-2024

Komende zondag staat misschien...

'Beter' RKGSV baalt van gelijkspel in topper tegen

18-03-2024

Uiteindelijk kon trainer Pierre...