Na een korte evaluatie zijn Pierre van den Eeden en RKGSV eruit gekomen dat ze het contract graag met een seizoen verlengen tot en met medio 2024. Van den Eeden gaf als reactie: “Gerwen is een nette en gezellige club met veel mensen in de vereniging die begaan zijn met hun clubje. Daardoor is het voor mij en de technische staf fijn werken, dus verlengen is dan voor de hand liggend.”

Deze eerste periode is bij beide partijen goed bevallen en samen willen ze daar een vervolg aan geven. Pierre zal dan voor het 2e seizoen eindverantwoordelijke zijn voor het 1e elftal. Voorzitter Peer Kamsma reageert als volgt: “Ik ben zeer verheugd met de positieve reactie van Pierre omtrent zijn contractverlenging. Hij weet precies de gevoelige snaar te raken tussen sfeer en presteren, maar ook de manier waarmee hij met de toekomst van RKGSV bezig is heeft ons geraakt. ”

Ook Rutger Maters en Bram van de Sande (assistent-trainers) en Marc Schel (teammanager) hebben aangegeven ook komend seizoen aan de club verbonden te blijven. Hiermee is de begeleiding voor seizoen 2023-2024 vrijwel rond.

pierrevdeedenrkgvart23

 

 


Overig nieuws

Gerwen morst dure punten in titelstrijd

22-04-2024

Het gehele seizoen gaven 4 teams...

In memoriam Jan Verkuijlen

21-04-2024

Gisteren bereikte ons het...

Sterk Gerwen walst over Pusharia heen

15-04-2024

Waar het in de heenwedstrijd nog...

Gerwen heeft het opnieuw moeilijk tegen Hapert, ma

08-04-2024

Net als in de heenwedstrijd heeft...