Op een moeilijk bespeelbaar veld is het Gerwen gelukt om de 5e overwinning van het seizoen te behalen. In een waar voetbalgevecht met tegenstander Hapert was 1 doelpunt van Joey Maas uiteindelijk voldoende voor de driepunter.

Beide teams maakte er een levendige wedstrijd van. Het was niet mogelijk om goed voetbal te spelen op het hobbelige hoofdveld, dus werd er voor iedere meter gevochten. Scheidsrechter Morelis liet viel toe en dat kwam het spelbeeld ten goede. Gerwen begon goed en kreeg na 3 minuten uit een corner van vd Berk al de mogelijkheid om via Raaijmakers te scoren, echter zijn kopbal ging net naast. Na 10 minuten bracht een dieptebal Liebregts vrij voor keeper vd Gevel, maar de in vorm verkerende sluitpost van Gerwen blijf overeind en won het duel.

Het spel golfde op en neer zonder al te veel kansen aan beide zijde. Het was dan ook verrassend dat Gerwen in de 36e minuut aan de leiding kwam. De Loo zette op rechts goed door en zijn voorzet werd rustig door Maas aangenomen en binnen geschoten.

Na rust speelde beide teams vol op de aanval en kregen ze ook kansen. Voor Hapert kwamen Hoeks en v Lieshout in goede positie voor de goal, sluitpost vd gevel keerde beide schoten. Aan Gerwense kant waren het v Erp en de Loo die de score verder hadden kunnen uitbreiden, ook hier hield doelman Saris zijn doel verder schoon. Hapert scoorde in de 70e minuut de gelijkmaker, maar om onbegrijpelijke redenen gaf scheidsrechter Moelies buitenspel en werd het doelpunt van Jansen ten onrechte afgekeurd. Tot het einde bleef het reuze spannend, maar gescoord zou er niet meer worden en bleven de punten in Gerwen.

 


Overig nieuws

In memoriam Hans Schoenmakers

19-02-2024

Deze ochtend bereikte ons het...

Gerwen op karakter naar winst bij Nieuw Woensel

05-02-2024

Gestolen punten brieste trainer...

Vriendschappelijk wedstrijd ELI

26-01-2024

Komende zondag 28 januari speelt...

Oefenwedstrijd tegen SV Brandevoort

23-01-2024

Vanavond (23 januari) staat er...