MILHEEZER BOYS- RKGSV 1-1

Op deze druilerige zondag middag moest RKGSV naar Milheeze om op sportpark `t Rooi de lastige uitwedstrijd tegen Milheezer Boys te spelen. De eerste minuten was het een beetje aftasten voor beide ploegen. RKGSV liet ondanks het zachte, hobbelige veld het balletje goed rollen. En na een kwartier was t raak. Rico Hendrix opende met een mooie crosspass op Daan De Loo, Daan speelde zijn man uit om op zijn beurt de bal voor te geven op Bjorn Kreemers die met deze kans wel raad wist. Zijn schot verdween onhoudbaar voor de keeper in het doel, 0-1. Milheezer Boys was echter niet onder de indruk van dit doelpunt en wisten elkaar steeds beter te vinden. Er kwamen dan ook wat mogelijkheden maar echt grote kansen werden er door goed verdedigend werk aan Gerwen zijde niet weggegeven, ruststand 0-1.

Na de rust moest RKGSV verder terug. Een vrije trap op de 16 meter voor Milheeze vloog tot grote opluchting net over de kruising. Keeper Remy Hendrix hield in deze fase met verschillende knappe reddingen het doel schoon. Gijs Vorstenbosch verzette weer veel “vuil” werk voor de ploeg. Een paar keer kwam RKGSV onder de druk vandaan. Zo gaf Bjorn Kreemers een goede pass op Daan De Loo die hierdoor de kans op 0-2 kreeg. Helaas was hij te gehaast waardoor zijn schot voor langs het doel ging. Niels de Haas probeerde het met een poging vanuit de 2e lijn maar zijn schot ging net naast het doel. De laatste minuten werd de druk wel erg groot. RKGSV kwam er niet meer uit. In de 90ste minuut sloeg Milheeze alsnog toe. Rob Keunen frommelde de bal voor Milheeze in het Gerwen doel, 1-1.

Zuur om in de laatste minuten de winst uit handen te geven maar een puntendeling was al bij al terecht.

Zondag 27 oktober, 14:30 uur wacht de thuiswedstrijd tegen Stiphout Vooruit.